Kursstarter

Handledarutbildning
23/10 samt 9/11 kl.16.30

Anmäl Er gärna via hemsidan
» Läs mer

Teoristart
30/10 kl 16.30
» Läs mer

Riskettan
15/11 kl. 08.30
» Läs mer

Intensivutbildning

För dig som behöver ditt körkort till ett visst datum eller känner att du inte vill dra ut på tiden. Kort sagt en intensiv utbildning anpassad för dig.

Intensivutbildning för körkort

Hur fungerar en Intensivutbildning?

För att klara av en intensivutbildning ställer vi höga förkunskaper på dig, gällande körning och teori.

Det börjar med att vi kör en testlektion och kontrollerar dina förkunskaper (kostnaden för denna lektion tillkommer). Du ska vara klar med grunderna dvs. kunna hantera bilen såsom växling, dragläge och manövrering innan intensivutbildningen börjar. Detta för att vi skall kunna utföra en intensivkurs på ett effektivt sätt för dig.

Intensivt körschema

Du får ett schema över alla 15 lektioner och datum för teoriprov och uppkörning ca: en vecka innan utbildningen startar. Utbildningen tar två till tre veckor inklusive riskettan och risktvåan. Tänk på att det är en intensiv utbildning som kräver en hel del av dig och i vissa fall kan det tillkomma ytterligare körlektioner. Kostnaden för dessa körlektioner ingår ej.

Du har tillgång till databaserade körkortsfrågor som du gör hemma. För att du lättare ska orka med intensivutbildningen rekommenderar vi dig att börja tidigt med teorin.

Detta ingår i intensivutbildningen:

  • # Riskettan och Risktvåan (halkbana).
  • # Teoriböcker och databaserade frågor.
  • # 15 körlektioner.
  • #  Lån av bil inkl. 40 min körning före provet.

Inför utbildningen

Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd och betala utbildningen innan den startar. Du måste vara godkänd med de databaserade frågorna senast två dagar före teoriprovet på Trafikverket. Annars förbehåller vi oss rätten att avboka dina prov.

13300: –

Transportstyrelsens och Trafikverkets kostnader tillkommer.

Adress:

Skolgatan 7
352 33 Växjö

Tel:

Kontoret: 0470-479 66
(bemannat mån-tors 13-17)
Maggan: 0708-98 55 31
Gunnar: 0703- 52 92 07